Погребахме промените
#1 Removed user 20.11.2012 17:12
Red rockets
1507 Posts

Така стана другари щото материала ни е некачествен или по скоро качествения материал си трае и само гледа сеир, което всъщност е обяснима позиция за един интелигентен човек, които влиза пробва и без да каже нищо си търси друга игра която му носи повече удовлетворение.
Замислете се само над картинката и се опитайте да се поставите на мястото на админа. Какво вижда той? Ако някои не е разбрал аз ще му кажа. Админа другари вижда един безкраен рев за щяло и нещяло. Един порои от предложения и нито едно подкрепено еднозначно. Еми кажете ми защо админа да се мъчи да прави нещо за което после половината ще го упрекват. Той си го каза човека, "като въведа нещо, всички протестират"
Забележете само какво стана с темата пусната от админа...1000 изказвания...999 предложения!? Глупост след глупост и тук там нещо стоиносно. Ама нали се сещате, че когато нещо макар и хубаво е зарито с няколко ката лайна никои няма да тръгне да се рови в гнусотията.
А ето какво се получава с другите предложения...Предлага някои нещо и глупака след това според автора отговаря "ЗА" или "Против". Разбирате ли, че форума отдавна служи само, за да може някои да наплюе друг и почти никои не се вниква в това което е предложено. В болшинство тези които са останали да ползват форума са именно от тази сган, която прочита само автора на темата.
Сами можете да видите за какви малоумници става въпрос. Давам аз предложение за допълнителни стимули на националите и тъпака се изказва, че е добре да има повече стимули, а в същото време гласува против!!! Нека ако не го е срам да се припознае!
На друго предложение получавам упрек, че съм дърпал нещо към себе си. Какво да дърпам аз с тези 32-33 годишни играчи??? Той хитреца се сеща, че утре аз ще съм с младежи а той с играчи в разцвета ама плюе малоумника, защото ако нищо не напиша няма в какво да ме упрекне и дебне вече...
В личен план винаги когато сме дискутирали нещо съм се стремял да не робувам на стари впечатления, реплики или обиди ако щете. Много гениални неща колеги в тоя свят са тръгвали от малоумни и глупави хора. Така, че някои ако тука се мисли за много умен(макар, че почти няма такава опасност) нека се вслушва в мнението на глупака, новобранеца или какъвто ще да му е в главата и да дискутира по същество...Докато това не се случи другари аз не вярвам админа да вземе нещо на сериозно...

#2 КORECOM 2017 20.11.2012 17:46
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Ееех, другарю! Когато човек не иска да направи нещо може да си изкара доста оправдания... убийството на слона не е дело на мравките, макар те така да си мислят, а собствения му мързел да търси храна...

Колкото до смислените и малоумните предложения то тук крайните оценки много често са лично твои... беше поспрял да квалифицираш масово колегите за известно време, но напоследък всяко различно от твоето мнение получава подарък - цветист епитет за автора...

Не мисля, че схващам какво точно казва тази тема... ако е това, което предполагам - жалко!

Да напиша и аз нещо безсмислено: Силните никой не ги обича, харесва... а ги уважават или се страхуват от тях...

#3 Removed user 20.11.2012 21:04
Star shooters
172 Posts

Тук сме събрани над хиляда различни човека, все пак. Всеки има собствен умствен багаж, с който ползва правилата на играта и определя целите си в нея. Ето затова всеки вижда различни нередности/грешки/недостатъци и дава различни предложение за промяна. Ето затова предложенията са толкова разнопосочни и няма еднопосочност в одобрението им. Дори и по отношение на "умрелия" трансферен пазар. Ако има мечти за появяване на някакво "народно събрание", което да създаде и одобри "Единна стратегия за развитие на шампиони.ком" - няма как да стане. Всъщност, имаше някакъв подобен опит със създаването на РО, но се видя какво се получи в крайна сметка - заради несполучливата промяна на правилото за контузии се надигна такъв див вой, че Админа се поддаде на общото настроение и премахна не само причината за недоволството, но и създателя на причината. И се върна старото положение Админа да е единствения създател на промени и едноличен прицел на недоволство.

#4 FC United 20.11.2012 21:10
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Ама то беше ясно че админа като пусна темата ще има хиляда предложения.Като имаше РО и се гласуваха предложения защо не се въведоха.И нека незабравяме че играта е негова и той решава какво да въведе,може да въвежда и без да не пита,просто тая тема може да му даде идеи.Ние ако решим да махнем випа дали ще се съгласи,така че всичко е в ръцете на админа.

#5 Removed user 20.11.2012 23:29
Loko pd
373 Posts

Аз напълно подкрепям Тонос (относно темата). Подкрепям обаче и ЗАКС.
Не може да има такива идиоти в тази игра наистина. Тя се превърна в един ужасен футболен мениджър, в който има повече дразги между колегите и много малко приятелски отношения. Всеки упреква всеки плюе с някаква безсмислена цел. Отделно както тонос спомена, когато се въведе нещо, следва безкрайно хулене и за какво??? И аз да съм админ и аз ще реагирам по същия начин по отношение - потребители.
Друго което каза Закс е, че и той е мързел. Така е според мен и това е една от причините.

Извода според мен е,( и аз лично бих дал съвет на админа, макар и по-малък да съм от повечето тук) че ако причината админа да се държи по този начин е потребителите, той трябва да осъзнае,че по-голямата част са идиоти, големи идиоти, с които той не може да се пребори, и трябва да осъзнае, че просто играта се е развила по този начин, че е нещо като традиция да има недволни.
Админ прави си промени,бъди твърд, и не оставяй чуждото мнение да те сломи.
Дадохме предложения, остава просто да направиш на всички ни услуга( която според думите ми ) която не заслужаваме. Но И ТИ И НИЕ бихме били по-добре.

Друго решение аз лично не виждам. Нека се отстранят някой неща,поправят или заменят и след това играта да не се бута.

#6 Removed user 20.11.2012 23:48
CSKA Sofia
1502 Posts

Вие какво очаквате бе играта да се оправи ли (rofl) Последната промяна е от пролетта вие искате промени да прави (rofl) той горкия го мързи да влезне да си тренира отбора пък промени ще прави за вас ... по лесно му е да си му пълните гушата с пари за една умираща игра и той да не пипа нищо по нея ... дойде пусна една тема ... в нея 10 страници аз не го видях да има 1 коментар ... спрете му ВИПа за 1-2 месеца да видите как ще е 24/7 в играта да я оправя ... ама засега само това ще кажа : R.I.P Shampioni (bow) Някога беше хубава игра :)

#7 Removed user 21.11.2012 07:45
Ul tra violets
340 Posts

Мислех и аз да правя забележка на tonos за квалификациите, ама като прочетох последния коментар се отказах.....(wasntme)

#8 Removed user 21.11.2012 11:50
Storm
179 Posts

Играта се използуваше с тези правила от два-пъти повече играчи когато се записах аз,следователно не всичко опира до правилата.Относно промените за една година и един месец се направиха две промени които не донесоха нищо добро ,даже промяната за цената на играчите пречи на новите и най вече не състоятелни играчи което може също да ги отказва.А що се отнася за агресията между играчите мисля че е абсулютно не нужна.(beer)

#9 Corinthians 21.11.2012 13:28
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Благодаря за тези които ми оказват подкрепа и за тези които ме ругаят истината е, че все пак имах нужда от малко почивка понеже цялото това негативно отношение ми идва в малко повече. Както забелязахте от известно време /повече от седмица/ играта с прогнозите вече е в правия път /а и вече си има нов адрес www.shampioni.org/ и въпрос на време е и тук да раздвижим малко нещата.

Успех на всички и се забавлявайте повече на пук на всички криви муцуни в прекрасната ни държава (hug)

#10 Removed user 21.11.2012 22:09
Sharks
444 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Благодаря за тези които ми оказват подкрепа и за тези които ме ругаят истинатае, че все пак имах нужда от малко почивка понеже цялото това негативно отношениеми идва в малко повече. Както забелязахте от известно време /повече от седмица/играта с прогнозите вече е в правия път /а и вече си има нов адресwww.shampioni.org/ и въпрос на време е и тук да раздвижим малко нещата.Успех на всички и се забавлявайте повече на пук на всички криви муцуни впрекрасната ни държава</blockquote>
Eвала за бет-а, че най-сетне тръгна отново. Сега ако играта малко се задвижи, влее се "свеж кредит" т.е нови потребители ще стане много добре. Успех админе и дано нещата наистина потръгнат.