Погребахме промените
|
|
---|---|
#1 Removed user | 20.11.2012 17:12 |
1507 Posts |
Така стана другари щото материала ни е некачествен или по скоро качествения материал си трае и само гледа сеир, което всъщност е обяснима позиция за един интелигентен човек, които влиза пробва и без да каже нищо си търси друга игра която му носи повече удовлетворение. |
#2 КORECOM 2017 | 20.11.2012 17:46 |
1548 Posts
Since 16.06.2009 |
8) (sun) (d) Ееех, другарю! Когато човек не иска да направи нещо може да си изкара доста оправдания... убийството на слона не е дело на мравките, макар те така да си мислят, а собствения му мързел да търси храна... |
#3 Removed user | 20.11.2012 21:04 |
172 Posts |
Тук сме събрани над хиляда различни човека, все пак. Всеки има собствен умствен багаж, с който ползва правилата на играта и определя целите си в нея. Ето затова всеки вижда различни нередности/грешки/недостатъци и дава различни предложение за промяна. Ето затова предложенията са толкова разнопосочни и няма еднопосочност в одобрението им. Дори и по отношение на "умрелия" трансферен пазар. Ако има мечти за появяване на някакво "народно събрание", което да създаде и одобри "Единна стратегия за развитие на шампиони.ком" - няма как да стане. Всъщност, имаше някакъв подобен опит със създаването на РО, но се видя какво се получи в крайна сметка - заради несполучливата промяна на правилото за контузии се надигна такъв див вой, че Админа се поддаде на общото настроение и премахна не само причината за недоволството, но и създателя на причината. И се върна старото положение Админа да е единствения създател на промени и едноличен прицел на недоволство. |
#4 FC United | 20.11.2012 21:10 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Ама то беше ясно че админа като пусна темата ще има хиляда предложения.Като имаше РО и се гласуваха предложения защо не се въведоха.И нека незабравяме че играта е негова и той решава какво да въведе,може да въвежда и без да не пита,просто тая тема може да му даде идеи.Ние ако решим да махнем випа дали ще се съгласи,така че всичко е в ръцете на админа. |
#5 Removed user | 20.11.2012 23:29 |
373 Posts |
Аз напълно подкрепям Тонос (относно темата). Подкрепям обаче и ЗАКС. |
#6 Removed user | 20.11.2012 23:48 |
1502 Posts |
Вие какво очаквате бе играта да се оправи ли (rofl) Последната промяна е от пролетта вие искате промени да прави (rofl) той горкия го мързи да влезне да си тренира отбора пък промени ще прави за вас ... по лесно му е да си му пълните гушата с пари за една умираща игра и той да не пипа нищо по нея ... дойде пусна една тема ... в нея 10 страници аз не го видях да има 1 коментар ... спрете му ВИПа за 1-2 месеца да видите как ще е 24/7 в играта да я оправя ... ама засега само това ще кажа : R.I.P Shampioni (bow) Някога беше хубава игра :) |
#7 Removed user | 21.11.2012 07:45 |
340 Posts |
Мислех и аз да правя забележка на tonos за квалификациите, ама като прочетох последния коментар се отказах.....(wasntme) |
#8 Removed user | 21.11.2012 11:50 |
179 Posts |
Играта се използуваше с тези правила от два-пъти повече играчи когато се записах аз,следователно не всичко опира до правилата.Относно промените за една година и един месец се направиха две промени които не донесоха нищо добро ,даже промяната за цената на играчите пречи на новите и най вече не състоятелни играчи което може също да ги отказва.А що се отнася за агресията между играчите мисля че е абсулютно не нужна.(beer) |
#9 Corinthians | 21.11.2012 13:28 |
1631 Posts
Since 28.05.2007 |
Благодаря за тези които ми оказват подкрепа и за тези които ме ругаят истината е, че все пак имах нужда от малко почивка понеже цялото това негативно отношение ми идва в малко повече. Както забелязахте от известно време /повече от седмица/ играта с прогнозите вече е в правия път /а и вече си има нов адрес www.shampioni.org/ и въпрос на време е и тук да раздвижим малко нещата. |
#10 Removed user | 21.11.2012 22:09 |
444 Posts |
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Благодаря за тези които ми оказват подкрепа и за тези които ме ругаят истинатае, че все пак имах нужда от малко почивка понеже цялото това негативно отношениеми идва в малко повече. Както забелязахте от известно време /повече от седмица/играта с прогнозите вече е в правия път /а и вече си има нов адресwww.shampioni.org/ и въпрос на време е и тук да раздвижим малко нещата.Успех на всички и се забавлявайте повече на пук на всички криви муцуни впрекрасната ни държава</blockquote> |